Rólunk


A Lufthansa City Center Platinum Travelről

 

Az elmúlt 20 év alatt a Világ és ezzel együtt az idegenforgalom, az utazások szervezése, a foglalási módok, az utasok szokásai és az utazást befolyásoló szempontok is megváltoztak. Az LCC Platinum Travel célja, hogy ebben a folyamatosan változó mátrixban egy biztos pont, egy szakértő támasz legyen mindazoknak, akik számára az eredmény a fontos, akik értékes szabad idejüket kikapcsolódással szeretnék tölteni internetes böngészés helyett és akik utazásaikat pénzügyileg és jogilag biztos alapokon akarják tudni. A Cég fiatal kora ellenére több olyan biztosítékkal is rendelkezik, amely a hazai piacon egyedülálló, ezek egyike például az utazási irodai felelősség biztosítás, mely a kötelező vagyoni biztosítékon felül extra védelmet nyújt az LCC Platinum Travel ügyfeleknek baj esetére.

A cégünk fő célja hogy minden utazási álmot valóra váltsunk, legyen ez bárhova a világon, bárkivel akivel csak az Utasaink szeretnék ( legyen ez egy idősebb Nagyszülő pár, egy utazástól rettegő Kistestvér, egy repülni gyűlölő Édesanya, a család kedvenc Kismacskája vagy Kiskutyája vagy esetleg az összes gyermek és unokatestvér egyszerre...). Hiszünk abban hogy nem csak a luxus utazások esetében érdemes utazási irodában dolgozó profikhoz fordulni, szívesen foglalunk az Utasaink részére bármilyen olyan utazási szolgáltatást amit elképzeltek maguknak, szívesen konzultálunk és tervezünk együtt.


A Cég fő profiljai:
Személyre szabott szabaidős utaztatás
Kisállat Utaztatás
Családokra specializálódott utaztatás
Repülőgép és Charter bérlés


Repülőgép bérlés
Speciális ügyfélkörünk révén nagy tapasztalattal rendelkezünk kis, közepes, vagy akár hosszútávú repülőgép- különjáratok megszervezésében és lebonyolításában.


Kisállat utaztatás
Akinek van valamilyen házi kedvence, biztosan megérti, lehet olyan helyzet az életben, amikor a kutyáknak, vagy macskáknak utazniuk kell.

Szabadidős utaztatás
Szívesen megszervezzük szabadidős utazását, legyen szó csak egy szállás foglalásról, vagy akár egy komplett nyaralásról, körutazásról.

Családokra specializálódott utaztatás
Csapatunk tagjai tökéletesen tisztában vannak azzal hogy milyen extra igények merülhetnek fel abban az esetben ha a szeretteinkkel utazunk, legyenek fiatalok vagy idősebbek. Segítünk minden olyan szolgáltatást előre lefoglalni és megszervezni ami valódi pihenéssé teszi a nyaralást.

Időt és pénzt takarítunk meg ügyfeleinknek azáltal, hogy minden LCC Platinum Travel munkatárs tapasztalatát és szakértelmét teljes odaadással veti be a legapróbb foglalástól a legnagyobb megrendelés teljesítéséig.

Mi is nagyon szeretjük az Internetet használni, de tudjuk, nincs olyan egyetlen beszerzési forrás, mely mindig az optimális, legolcsóbb, legbiztonságosabb ajánlatot adja. Éppen ezért  az LCC Platinum Travel folyamatosan bővíti, változtatja beszerzési forrásait annak érdekében, hogy ügyfeleinek a legszéleskörűbb és legszemélyreszabottabb megoldást kínáljuk.

Nincs kivétel! Mindenkire odafigyelünk, nem ismerünk lehetetlen utazási igényt. Büszkék vagyunk rá hogy olyan még sosem történt hogy mi nem oldottunk meg egy utazási igényt, legyen akármilyen nehéz vagy őrült.

Tegyen próbára Bennünket!

 


Platinum Travel Solutions kft.

Székhely: 1171 Budapest, Pesti út hrsz. 128536/22
Iroda: 1078. Budapest, Nefelejcs u. 51

Irodánk előre egyeztett időpontban látogatható.

  Kérjen ajánlatot

Büszkék vagyunk, hogy az alábbi szervezetekhez tartozunk:

muisz logo