FlightMode - szabadidős utazás

Rólunk


A Flightmoderól

 

Az elmúlt 20 év alatt a Világ és ezzel együtt az idegenforgalom, az utazások szervezése, a foglalási módok, az utasok szokásai és az utazást befolyásoló szempontok is megváltoztak. A Flightmode célja, hogy ebben a folyamatosan változó mátrixban egy biztos pont, egy szakértő támasz legyen mindazoknak, akik számára az eredmény a fontos, akik értékes szabadidejüket kikapcsolódással szeretnék tölteni internetes böngészés helyett, valamint akik utazásaikat pénzügyileg és jogilag biztos alapokon akarják tudni. A cég fiatal kora ellenére több olyan biztosítékkal is rendelkezik, amely a hazai piacon egyedülálló; ezek egyike például az utazási irodai felelősségbiztosítás, mely a kötelező vagyoni biztosítékon felül extra védelmet nyújt a Flightmode ügyfeleknek baj esetére.

A cégünk fő célja hogy minden utazási álmot valóra váltsunk, legyen ez bárhova a világon, bárkivel akivel csak az Utasaink szeretnék (legyen ez egy idősebb nagyszülő pár, egy utazástól rettegő kistestvér, egy repülni gyűlölő édesanya, a család kedvenc kisállata vagy az összes gyermek és unokatestvér egyszerre...) Hiszünk abban, hogy nem csak a luxusutazások esetében érdemes utazási irodában dolgozó profikhoz fordulni. Szívesen foglalunk az Utasaink részére bármilyen utazási szolgáltatást, amit elképzeltek maguknak, szívesen konzultálunk és tervezünk együtt.


A cég fő profiljai:
Személyre szabott szabadidős utaztatás
Kisállat utaztatás
Családokra specializálódott utaztatás
Repülőgép és charter bérlés

Repülőgép bérlés
Speciális ügyfélkörünk révén nagy tapasztalattal rendelkezünk kis, közepes, vagy akár hosszútávú különjáratok megszervezésében és lebonyolításában.

Kisállat utaztatás
Akinek van valamilyen házi kedvence, biztosan tudja, hogy olykor a kiskedvenceket nem szeretné otthon hagyni, viszont nem biztos benne, hogyan tudná ezt kivitelezni. Hozzánk fordulhat bizalommal.

Szabadidős utaztatás
Szívesen megszervezzük szabadidős utazását, legyen szó csak egy szállásfoglalásról, vagy akár egy komplett körutazásról. Személyre szabottan, közösen tervezzük meg az utazás minden részletét, hogy igazi kikapcsolódás lehessen.

Családokra specializálódott utaztatás
Csapatunk tagjai tökéletesen tisztában vannak azzal, hogy milyen extra igények merülhetnek fel abban az esetben ha a szeretteinkkel utazunk, legyen szó szobatípusokról, transzferrről vagy bármilyen szolgáltatásról, amit szeretnének előre lefoglalni. Mi segítünk megszervezni, hogy az utazás valódi pihenéssé váljon.

 

Időt és pénzt takarítunk meg ügyfeleinknek azáltal, hogy minden Flight Mode munkatárs tapasztalatát és szakértelmét teljes odaadással veti be a legapróbb foglalástól a legnagyobb megrendelés teljesítéséig.

Mi is szeretjük az internetet használni, de tudjuk, nincs olyan egyetlen beszerzési forrás, mely mindig az optimális, legolcsóbb, legbiztonságosabb ajánlatot adja. Éppen ezért a Flightmode folyamatosan bővíti, változtatja beszerzési forrásait annak érdekében, hogy ügyfeleinek egy széleskörű és minden utazási igénynek eleget tevő megoldást kínáljunk.

Nincs kivétel! Mindenkire odafigyelünk, nem ismerünk lehetetlen utazási igényt. Büszkék vagyunk rá, hogy olyan még sosem történt, hogy mi nem oldottunk volna meg egy utazási vágyat, legyen akármilyen egyedi.

Tegyen próbára Bennünket!

 


Flight Mode Kft.

Székhely: 1171 Budapest, Pesti út hrsz. 128536/22
Iroda: 1078. Budapest, Nefelejcs u. 51

Irodánk előre egyeztett időpontban látogatható.

  Kérjen ajánlatot

Még nincs utasbiztosítása? Ide kattintva megkötheti.

EUB utasbiztosítás

Büszkék vagyunk, hogy az alábbi szervezetekhez tartozunk:

muisz logo